Häiriötiedotteet

Pietarsaaren Vedellä on käytössään häiriötiedotejärjestelmä, jonka avulla voidaan alueellisesti lähettää tekstiviestejä, sähköpostia tai ääniviestejä niille vedenkäyttäjille, joita häiriötilanne koskee. Häiriötilanteet voivat olla esimerkiksi äkillisiä vuototilanteita tai ennalta suunniteltuja kunnossapitotöitä.

Tiedotejärjestelmä tavoittaa ne puhelinnumerot, joihin on rekisteröity osoite Pietarsaaressa. Mikäli sinulla on salainen numero niin järjestelmä ei automaattisesti löydä sitä, vaan tiedot tulee tallentaa järjestelmään erikseen.

Alla olevan linkin kautta voit tarkistaa puhelinnumeroosi rekisteröidyn postiosoitteen ja muokata sitä. Voit myös lisätä tietoihisi useita osoitteita, mikäli haluat häiriöviestin esimerkiksi työpaikkasi tai lähiomaistesi osoitteita koskien. Portaalin kautta voit myös estää viestien saapumisen. Palvelu on kaikille maksuton.

Asukasportaali

Häiriötiedotejärjestelmä ei ole yhteydessä Pietarsaaren Veden laskutusjärjestelmän tai muunkaan kaupungin järjestelmän yhteystietoihin, vaan se hakee yhteystiedot puhelinoperaattoreiden kautta.

Mikäli omien tietojen syöttö/täydennys ei jostain syystä onnistu, lähetä sähköpostilla yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero) osoitteeseen vesilaskutus@pietarsaari.fi niin päivitämme yhteystietojasi järjestelmässä puolestasi. Omien tietojen syöttö/täydennys järjestelmään tulee kuitenkin ensisijaisesti hoitaa itse.

Häiriötiedotejärjestelmää käytetään vain poikkeuksellisissa tilanteissa. Pietarsaaren Veden verkkosivut toimivat edelleen tiedottamisen pääkanavana.